En quant a


Benvinguts al nostre bloc en el qual publiquem la nostra Història dels Elfs.
Aquesta és una història de ficció ambientada en un món futur post-apocalíptic. Qualsevol semblança amb qualsevol obra escrita/publicada/audiovisual és pura coincidència i casualitat.
Història, caràcters, noms i dibuixos (c) The END & Vio.

Gaudiu de la lectura :)

* * *
Podeu seguir-nos a google+ per a rebre les actualitzacions del bloc i a youtube per escoltar la banda sonora que ens va inspirar per escriure aquesta història.

Personatges

* Treball en progés. Disculpeu les molèsties *


Aerandorial: Unicorn Pegassus de color blanc. Fidel comany de Golradir, és un ésser molt antic i de gran bellesa i intel·ligència. És molt veloç.
Aikanaro: Jove noi del poblat de Brokenborings, intel·ligent, alt i de cabells curts i blaus, que és l'encarregat de dur-li un missatge a Golradir Séregon, a Dorthórion.
Aldúrien, Inwe: Trobairitz elf de la cort de Golradir. El seu instrument és la veu. És l'encarregada de cantar antigues llegendes de remotes dinasties i gestes del passat.
Posseeix uns ulls i una cabellera negra com la nit, poseeïx una fràgil i peculiar bellesa.
Aleran: Jove soldat dels Uldorien de la Muntanya, capitanejat per Valindar Lëralondé.
Aloges: Criatures femenines de gran bellesa que viuen als gorgs de les parts altes dels rius.
Amandil, Nienna: Trobairitz elf de la cort de Golradir. És la més jove de totes. El seu instrument és l'arpa. Li agrada molt el món on viu però les circumstàncies l'obliguen a ser més forta i valenta del que li agradaria ser. Els seus cabells són rojos com el foc i els ulls blaus com la mar.
Amara, Ireth: Primera Senyora del Nord, La Matadora del Drac, La Conqueridora. Dona molt valenta que va conquerir les perilloses i fredes Terres del Nord. Com tota la seva estirp, la seva pell era blanca com la neu, els seus cabells daurats com el sol, i els seus ulls molt clars. Va ser la primera gran lluitadora de la raça dels homes-elf, i a partir d'ella moltes dones van ser valentes soldats i guerreres.
Amràs: Guerrer de l'est, participa a la batalla dels Ogres.
Andil: Jove, bella i valenta soldat dels Oropher, fidel a en Mablung Telemnar.
Annàrë, Mórbiann: Elfa experta en herbes medicinals, que viu en una petita cabana al bosc amb la seva germana petita Nienna Annàrë. És una dona posseïdora d'una gran saviesa i equilibri.
Annàrë, Nienna: Elfa de llargs cabells de color bordeus, ulls rodons del color del cel i pell blanca com l'ivori que viu en una petita cabana al bosc. Germana petita de la Mórbiann Annàrë, una experta en herbes i plantes medicinals. Promesa de Hàreth Oldórien, valent soldat de la cort dels senyors-elfs del Nord.
Anrúnya, Nàpolde: Jove trobairitz de la cort de Golradir. És molt idealista i somniadora, això fa que pateixi nombrosos desenganys i que a vegades no sigui prou conscient dels perills que passen al seu voltant, tot i així té gran sentit de la justícia. Rossa i d'ulls blaus, el seu instrument és el violí.
Ansulf "El Sanguinari": Temut, ferotge i sanguinari guerrer al servei d'Elrodir Arcamenel. És d'estatura alta i molt corpulent, té la pell malaltissament blanca i el cabell roig com la sang. En l'empunyadura de la seva espasa hi té reduït el cap d'un drac que va matar. Cavalca un gran i sinistre corser negre amb els ulls injectats en sang.
Anwärunya, Caranthir: Primogènit d'en Findécano Anwärunya i d'Inglorion Séregon. Desaparegut de petit.
Anwärunya, Findécano: Bell elf marit d'Inglorion Séregon amb qui té dos fills, el primogènit Caranthir i la germana petita Idril. Desaparegut en temps remots quan va sortir en recerca del seu fill, té un cor molt noble. Perseguidor de les causes impossibles.
Anwärunya, Idril: Filla petita d'en Findécano i l'Inglorion. Elfa jove i ingènua, no li agrada que la seva fràgil bellesa la condicioni a estar a palau i surt a viure l'aventura cap a allò desconegut, de llarga i rossa cabellera i ulls blaus com el mar. Mai va conèixer al seu germà gran, desaparegut abans que ella naixés.
Arcamenel, Elrodir dit "El Seductor", "El Foll", "El Gran", "El Salvador" i "L'Assassí": Ex-conseller dels Senyors del Nord, que posteriorment els trairà. Alt, valent i corpulent, els seus cabells són rossos com l'albada i els seus ulls clars. Dotat d'un gran carisma, sap com seduir les masses i fer-se amb el poder.
Arthakenel, Maeglin: Músic de la cort d'en Golradir, hàbil amb el llaüt i tots els instruments de corda. És un gran defensor de la justícia, s'estima molt als seus amics i és molt estimat per a ells. Tot i que podria ser un líder nat, el seu humil cor fa que sigui requerit com a gran ajudant en moltes escomeses. Els seus cabells són rinxolats i negres com el carbó.
Aude: Esfinx. Criatura protectora amb cap de dona, cos de lletó i ales d'àguila.

Brindel, Naira: Donzella de la Cort de Dorthorion. Dama de confiança de l'Inglorion Séregon i la seva filla Idril Anwärunya. Jove molt prudent i eficient, és molt estimada a la casa on treballa.

Calember, Arminas: Genet de la cort d'en Golradir.
Carnesîr, Amràs: Guerrer del Nord, de llarga rossa cabellera, molt hàbil en l'arc.
Carnesîr, Aniel: Germana d'Amràs, hàbil en el maneig de l'arc.
Coamenel, Orthäe: Seductor músic del bosc amb connexions amb la màgia negra. Toca instruments de corda. Li agrada seduir joves donzelles que passen prop de la cabana on viu amb els altres músics del bosc. Els seus cabells són foscs com la gola del llop.
Cúlnamo, Firthalen: Músic del bosc expert en els tambors i tota mena de percussió.
Cúlnamo, Findàlion: Germà de l'anterior, expert en percussió.
Cúthalion: Jove soldat de fines faccions. Havia pertangut als Uldorien abans que la Shäelraen l'hipnotitzés. Esdevé un proscrit.

Danodrion, Aegnor: Guerrer del Nord-Oest que maneja l'espasa amb gran destresa. Casat amb la Sylraen Thelesshar.
Dínedal, Cebrindal: Escriba i senyor de confiança d'en Golradir.

Eärfalas, Thúlien: Trobairitz de la cort de Golradir. És la més veterana, tot i així és força ingènua i normalment no veu el mal que puguin albergar les criatures d'aparença més inofensiva. El seu instrument és la flauta travessera. De pell blanca i ulls marrons, els seus cabells són com els raigs del sol.
Elanësse, Feänàro: Músic de la cort de Golradir, el seu instrument és la viola. El seu pare era un gran i valorat músic en la cort de Golradir i ell ha heretat les mateixes habilitats. És una persona introvertida i ingènua, això fa que a vegades pugui patir enganys. Té una aparença polida però fràgil, de faccions clares i suaus, el seu cabell i els seus ulls són castanys.
Elffilter, Field: Donzella de Saeros Oronrà, que la fan casar amb en Hàreth Oldórien. És ingènua però d'una gran bellesa, esdevé la cambrera d'un bar.
Enelya: Nimfa de poders sobre els fenòmens meteorològics, geològics i animals. La seva fràgil bellesa contrasta amb la seva determinació i poder de decisions. És molt valenta. La seva pell és blanca com l'ivori i els seus cabells enrinxolats són rojos com una posta de sol.
Erawyn: Jove soldat del Nord, comandada per en Tulcakelumë Erindúvinel.
Erindúvinel, Nessa: Esposa de Golradir Séregon i mare de les seves set filles, germana gran de Nithiel. Última del llinatge del poble d'homes-elfs del sud. Gran mare i muller, s'estima a la seva família per sobre de qualsevol cosa, és una de les últimes representats del llinatge dels Elfs del Sud, amb la pell morena i els ulls i els cabells ben bruns.
Erindúvinel, Nithiel: Germana menor de Nessa Erindúvinel, mare d'en Tulcakelumë i casada amb en Màblung Telemnar. Última del llinatge del poble d'homes-elf del sud.
Erindúvinel, Tulcakelumë: Fill del Senyor del Nord i la seva primera muller, la dona-elf Nithiel. Últim hereu dels Pobles del Sud.

Faedorothiel: Soldat dels Oropher, comandat per l'Aniel Carnesîr.
Faeldorthil: Jove soldat dels Uldórien de la Muntanya, capitanejat per Vàlindar Lëralondé.
Fëfalas, Celebríambor: Fill petit dels actuals Senyors del Nord, Ireth Fëfalas i Mablung Telemnar.
Fëfalas, Ireth: Senyora del Nord. Jove esposa dona-elf de Mablung Telemnar, Senyor del Nord. Mare d'en Celebríambor. Com totes les dones-elf del Nord, i com a representant d'elles, és una dona valenta i lluitadora. Els seus cabells són llargs i daurats, la seva pell blanca com l'ivori i els seus ulls blaus com el gel.
Felemmaitë, Shaëlraen, dita "La Bruixa": Nascuda Shaëlraen Séregon, és la primogènita de Golradir Séregon i Nessa Erindúvinel. Gran experta en les Arts del Mal, domina les criatures malignes. És una dona jove molt bella i poderosa, amb els cabells i els ulls negres com l'atzabeja i la pell blanca com la neu.
Findòlien, Arminas: Jove soldat dels Uldórien de la Muntanya, capitanejat per en Vàlindar Lëralondé.
Finthal: Enigmàtic, jove, seductor i esbojarrat pirata, líder de l'exèrcit del Mar. És un elf del Sud, de pell bruna i ulls i cabells ben negres. El seu esperit és lliure tot i que també és molt poruc, la seva peculiar manera de ser no deixa indiferent. És molt més poderós del que sembla.
Finrôd: Jove Uldórien de la Plana, comandat per en Helin Tasartir.
Follets: Petites i estranyes criatures dels boscos. Tant la seva parla com els seus moviments, fent saltironets endavant i endarrere i movent-se tant amb els peus com amb els artells de les mans, són estranys. Tant el color de la seva pell com dels seus cabells no són dels mateixos colors ni dels pobles elfs ni dels pobles dels homes-elfs. Vesteixen roba que els camufla en el seu hàbitat natural, els boscos més frondosos i menys explorats.

Goldreg: Jove mercenari.
Gombling: Soldat del Nord, assassina a la Nienna Anàrië, ja que creu que el seu promès Hàreth ha enganyat al casal dels Senyors del Nord.
Gran Xaman: Guia espiritual dels músics del bosc, apareix entre les flames al bosc on viuen.
Gunnbjorn: Mercenari al servei d'Elrodir Arcàmenel. Home corpulent de cabells rossos. És molt destre amb la ballesta i la maça.
Gurthag: Taberner del Nord-Est.

Hàmil: Jove soldat de l'Est caigut en la Batalla dels Ogres.
Helgi: Jove Uldórien de la Plana, comandat per en Helin Tasartir.
Herjulf: Jove mercenari a càrrerc de l'Snebjorn i en Gunnbjorn.
Hilfried: Jove soldat comandat per en Tulcakelume Erindúvinel.
Hîma: Jove soldat dels Uldórien de la Plana, comandat per en Helin Tasartir.
Húthien: Vell habitant de Nenharma, esclavitzat per la Shaëlraen Felemmaitë.
Hyndrom: Jove soldat del Nord, comandat per en Tulcakelume Erindúvinel i company de Morewen.

Iligo: Jove soldat de l'Oest.
Imeth: Segon home de confiança d'en Golradir.
Iris: Dona-elf del Nord-Oest, encarregada de confeccionar-li a la Senyora del Nord, l'Ireth Fëfälas, els seus millors vestits, sobretot els de les noces.
Isen: Undórien de la Plana, comandat per en Helin Tasartir.

Lamassus: Criatura màgica protectora amb cap d'home d'abundant i llarga barba, cos de cavall i ales de falcó.
Lemmarthaë, Lendae: Cap dels Uldórien del Bosc. Gran diplomàtic. Molt hàbil amb l'espasa. Té els ulls negres molt observadors, així com un gran sentit de l'oïda molt ben desenvolupat.
Lenthal: Pirata dels Mars de L'Oest. Expert capità, olt cortès i cavallerós. Bon pirata d'exquisits morals.
Léralondë, Vàlindar: Cap dles Uldórien de la muntanya. Fill del gran Anwamenë Léralondë, té la fama de voler ser tant gran com el seu pare, recordat i estimat per les grans gestes que va protagonitzar en el passat. És un jove molt impulsiu i de caràcter rebel tot i que té un bon cor, lluitador de causes impossibles. Els seus ulls són verds i els seus cabells rojos com el foc. Lluita amb l'espasa i les vestimentes que va dur el seu vanagloriat pare.
Liafdag: Home alt com un Sant Pau, a càrrec dels mercenaris Thanbrand l'Oriental i Thobjorn. Caigut a la batalla de Hamithryn.
Linwe: Mare fada.
Lontära, Ecthelion: Jove i seductor músic de la cort d'en Golradir, hàbil amb la percussió i els tambors. És un gran lluitador a favor de les causes justes i a vegades se l'ha anomenat "el Rebel". Els seus cabells són daurats i els seus ulls blaus.
Lyath: Jove soldat comandada per en Tulcakelume Erindúvinel.
Lyuthavel: Jove, menuda i valenta pirata, molt hàbil amb l'espasa. La seva pell és bruna pel sòl i els seus cabells són arrissats i foscs.

Maglor: Home-elf cap dels exèrcits que s'ha quedat a Nenharma per protegir a la Senyora del Nord Ireth Fëfalas i al seu fill petit Celebríambor.
Maiur: Jove soldat de l'Oest.
Melwasul, Inda: Dona-elfa guerrera de l'Est. Idònia en l'ús dels bastons. És menudeta, de pell clara i cabell roig, els seus ulls són verds com les maragdes.
Melweth: Jove Uldórien de la Muntanya.
Merewen: Soldat comandada per en Tulcakelume Erindúvinel.
Morwen: Soldat del Nord, lluita amb el jove Mablung Telemnar en la batalla de Hamithryn.
Morewen: Soldat comandada per en Tulcakelume Erindúvinel.

Ninwe: Jove guerrera de l'Est, participa en la Batalla dels Ogres.
Númenessë, Elrohir: Músic de la cort de Golradir. És molt imaginatiu i té una veu com els àngels, també toca el piano. És ben plantat i te els cabells negres com l'obsidiana, els seus modals són exquisits i fins i tot podria ésser una mica excèntric.
Núminar: Elf-follet del mar i la marea.

Pallanén, Merenwen: Dona-elf donzella d'Ireth Fëfalas. Com totes les dones del Nord, els seus cabells són rossos i bén llargs, la seva pell blanca, i els seus ulls clars. 
Peix Gros: Taverner i traficant que fa negocis amb els pirates, vell amic de la Lyuthavel.

Oldórien, Hàreth: Jove cavaller criat pels Senyors del Nord, gran espadatxí. És un soldat lliure però sent que té un deure amb els Senyors del Nord, la Níthiel Erindúvinel i en Màblung Telemnar, que en van tenir cura com si d'un fill propi es tractés, i a vegades lluita batalles amb l'exèrcit del Nord. És fort i molt ben plantat. Jove pèl-roig amb una poblada barba i els cabells com el foc. La seva pell és blanca i els ulls verds. Està promès amb la Nienna Annàrë.
Ophoenë: Jove soldat dels Uldórien de la Muntanya, capitanejat per en Vàlindar Lëralondé i amic seu des de la infantesa.
Ormi: Uldórien del Riu. Lluita contra els orcs.

Sàralondë, Alatàrriël: Dona-elf fetillera al servei de la Shaëlraen Felemaitë.
Senyor dels Mars: Criatura masculina de pell verdosa, dures faccions i cabells llargs i negres que emana brillantor pròpia. Els seus ulls són verds i sense parpelles, les seves extremitats són membranoses, viu als abismes marins, i és hàbil en la medicina.
Séregon, Àranel: Elf cap dels Uldórien o exèrcits dels elfs. Filla més jove d'en Golradir Séregon i la Nessa Tinúviel. Gran lluitadora. Té l'esperit lliure i lluitador dels Elfs del Sud, de pell bruna i ulls i cabells ben morens.
Séregon, Eàrànë: Quarta filla d'en Golradir i la Nessa. Domina l'art de guarir tant usant plantes medicinals com cures energètiques fent ús de les seves mans. Com totes les filles d'en Golradir, els seus cabells són ben foscos, indicant l'estirp de la qual procedeixen. La seva pell és ben blanca.
Séregon, Eldalote: Tercera filla de Golradir i Nessa. És l'elf encarregada dels teixits, amb fines mans i dolços teixits, crea grans confeccions. Com totes les seves germanes, a excepció de la més jove -l'Àranel-, la seva pell és ben blanca, indicant l'origen del seu pare, un Elf del Nord.
Séregon, Golradir: Senyor de Dorthorion, el poblat els elfs. Elf suprem de la Saviesa. Casat amb la dona-elf Nessa Erindúvinel, amb qui va tenir set filles: la primogènita Shaëlraen, Nerwen, Eldalote, Eàràné, Silmarwen, Isil i Àranel. El seu aspecte d'home vell i savi es deu a les grans pèrdues que va viure quan era jove. Ara presenta una cabellera platejada que li augmenta l'aparença de gran savi.
Séregon, Inglorion: Germana de Golradir de Dorthorion. Casada amb el desaparegut Findecàno Anwarünya i mare de dos fills, el primogènit Caranthir i la seva germana menor Idril. Dona amb gran fortalesa, mai perd l'esperança. Igual que el seu germà Golradir, ella també presenta una prematura vellesa que la converteix en una velleta entranyable tot i el seu ferm pols.
Séregon, Isil: Sisena filla de Golradir i Nessa. La seva tasca és guiar les ànimes i encarregar-se de que arribin a bon port. Analitza quines són les ànimes que es reencarnaràn en Éssers Suprems de la Llum i quines han de tornar a recórrer el camí de la vida per tal de millorar els seus actes.
Séregon, Nerwen:  Segona filla de Golradir i Nessa. És l'elf de la FLora i la Fauna, protegeix els boscos i els seus habitants i quan els necessita els demana ajut.
Séregon, Silmarwen: Cinquena filla de Golradir i Nessa. Intertpreta els astres.
Séreméla: Petita papallona al càrrec de Golradir, pot volar grans distàncies i és l'encarregada de transmetre missatges. És una ppalloneta brillant, única en la seva espècie. La seva brillantor fa que se la vegi de lluny. Això pot ser considerat un avantatge, però també un inconvenient.
Singollo, Idil "La Princesa del Bosc": Trobairitz del bosc. La seva veu és dolça com la mel, i d'aquest color són, també, els seus llargs cabells. Té un cor molt maternal i noble, tothom se l'estima com una mare. És una jove molt positiva i emana molt bones vibracions per allà on va. La seva ànima és molt sàvia.
Sirenes: Belles criatures marines, úniques conservadores de l'antiga llengua dels homes. La seva pell és blavosa i llefiscosa per tal de passar desapercebudes al mar. La tenen recoberta de petites escates gairebé imperceptibles a ull nu però que es fan més grans i visibles a mesura que van arribant on tindrien les cames. La seva veu posseeix als mariners i els hipnotitza, duent-los al fons de mar per sempre.
Sîrfalas, Amd: Guerrer de l'est, idoni en l'ús dels bastons.
Snebjorn: Un dels altres mercenaris que formen l'exèrcit d'Elrodir Arcamenel. Alt, prim i ferotge, li falta un ull i va molt brut. La seva espasa està totalment rovellada. El seu escut té una protecció de punxes espectacular.

Tahür: Jove i inexpert soldat comandat per el Theodomir "el Bell".
Tàràlom, Eleyshar: Valent guerrer del Nord-Est, espòs d'Indis Thelesshar, de roja cabellera.
Tarí: Fada de les Flors.
Tasartir, Helin: Cap dels Uldórien de la Plana. Soldat molt veloç, hàbil amb les tècniques de camuflatge.
Telemnar, Mablung: Senyor del Nord, casat en primeres núpcies amb Nithiel Erindúvinel i pare de Tulcakelumë Erindúvinel; casat amb segones núpcies amb Ireth Fëfalas i pare de Celebríambor Fëfalas. Home de noble cor.
Telrúnya, Aegnor: Músic del bosc que canta i toca la guitarra. Els seus cabells són enrinxolats i de color marró obscur. És més aviat baixet. 
Thangbrand "L'Oriental": Mercenari servidor d'Ansulf, molt hàbil en la tècnica del camuflatge i les espases. Quan lluita el temps s'atura i això pot suposar una gran tortura per al seu contrincant. Rep aquest sobrenom per la seva manera de lluitar, que recorda a la dels antics ninjes de l'Àsia, a la seva blanca pell, als seus ulls foscos i rasgats i sobretot a la seva llarga, llisa i fina cabellera de color negre.
Thantor, Karian: Guerrer del Sud-Oest, cosí de Maglor Tharondel. Viu amb ell en una humil cabana. Vesteix pobres però pràctiques robes i el seu aspecte és una mica descuidat però concorda en la seva manera de viure. Els seus cabells són castanys i duu una poblada barba del mateix color. La seva pell és blanca però bronzejada a causa del seu treball a l'aire lliure.
Tharondel, Maglor: Guerrer del Sud-Oest, hàbil amb l'espasa i les armes blanques, és el cosí d'en Karian Thantor i viu amb ell en una humil cabana, al bosc. La seva aparença és molt semblant a la del seu cosí tot i que ell és una mica més jove i enlloc de dur barba porta una perilla.
Thelesshar, Indis: Valenta guerrera del Nord-est, experta en la destral de doble fulla. Casada amb Eleyshar Tàràlom i cosina de Sylraen.
Thelesshar, Sylraen: Guerrera del Nord-Oest, hàbil amb l'espasa, com el seu marit, n'Aegnor Danodrion. Cosina de l'Indis Thelesshar.
Theobald: Vell supervivent del kràcken. Antigament havia lluitat amb el gran guerrer Anwamane Lëralondë, pare d'en Valindar Lëralondë. 
Theodomir "El Bell" dit "El Breu": Un dels mercenaris d'Ansulf. jove amb aspecte polit, és molt cortès amb les noies i una mica maniàtic. Els seus cabells són rossos i els porta recollits en una llarga cua que li arriba a sota de la cintura, també porta una cuidada perilla.
Theomir: Soldat del Nord, comandat per en Tulcakelumë Erindúvinel.
Therwëy: Cotxer dels Senyors del Nord, caigut en l'emboscada de n'Elrodir Arcàmenel, l'Ansulf "el Sanguinari i els mercenaris.
Thobjorn: Un altre dels mercenaris de l'ex-conseller dels Senyors del Nord.
Thorgeir "El Dur": Mercenari al servei d'Ansulf. Molt hàbil en la maça i cops de puny. Rep aquest sobrenom degut al seu dur i rude caràcter i també a les seves dures faccions. És molt corpulent, de pell molt bruna i bronzejada pel sol, els seus cabells són vermellosos i estan cremats degut a les llargues hores que passa lluitant i entrenant a sota la llum de l'Astre Rei.
Thormir: Soldat comandat per el Tulcakelume Erindúvinel.
Thumbe: Jove soldat comandat per en Tulcakelume Erindúvinel.
Thumborg: Soldat comandat per en Tulcakelume Erindúvinel.
Tulmewë: Jove soldat dels Oropher del Nord, lleial a en Màblung Telemnar.
Tur-anion, Eöl: Músic del bosc de veu com els àngels, li agrada tocar la pandereta. Amb un grup d'amics viuen en una cabana i practiquen màgia blanca. És molt protector amb els éssers que s'estima i té un gran i noble cor. És un jove alt i bell, amb els cabells tant arrissats com daurats.

Uruviel: Jove i valenta soldat dels Oropher comandada per n'Aniel Carnesîr.

Ylwe: Dona-elf del Nord-Oest, encarregada de confeccionar-li a l'Ireth Fëfalas els seus millors vestits, especialment el de noces.

Vanimedlë, Nilieth: Dona-elf de l'Oest, guerrera.
Vanimedlë, Olwë: Home-elf de l'Oest, germà de la Nilieth i, com ella, hàbil amb l'espasa.